Aanvragen

Je kunt de DijkenwaardPas aanvragen via deze knop.

DijkenwaardPas aanvragen

Het verwerken van een aanvraag kan tot 6 weken duren. Heb je na 6 weken nog niks gehoord? Stuur dan een mail naar pashouders@dijkenwaardpas.nl.

Als je als ouder recht hebt op een pas, dan krijgen thuiswonende kinderen vanaf 4 jaar ook een eigen pas.

Voor iedereen met een laag inkomen en vermogen in de gemeenten Dijk en Waard. Leeftijd maakt niet uit, de pas is voor iedereen!

Je hoeft alleen de laatste 8 cijfers in te vullen van je pasnummer. Probeer het hiermee nog eens. Lukt het daarna nog steeds niet? Neem dan contact met ons op.

Contact

Ben je voltijd student en heb je recht op studiefinanciering? Dan kan je geen DijkenwaardPas krijgen.

Ben je voltijdstudent én heb je inwonende, minderjarige kinderen waarvoor je kinderbijslag ontvangt? Dan kom je wél in aanmerking voor een DijkenwaardPas voor jezelf en je kind(eren).

DijkenwaardPas aanvragen

Om een DijkenwaardPas aan te vragen, vul je het online aanvraagformulier in. Daar kun je alle bewijsstukken van je inkomen uploaden.

Ben je niet in staat om een aanvraag via internet in te dienen? Vul dan het aanvraagformulier op papier in. Deze haal je bij de één van de sociale partners of kun je hier downloaden. Stuur het ingevulde formulier samen met bewijsstukken van je inkomen naar:

Bureau Minimaregelingen
Postbus 64
3620 AB Breukelen

Staat je antwoord er niet tussen?

Neem contact met ons op